Dr fællessang frederiksberg have

DR inviterer til fællessang i Frederiksberg Have | Nyt fra DR

DR inviterer til fællessang i Frederiksberg Have | Nyt fra DR | DR

1. jun. 2021 — Katrine Muff og Johannes Langkilde synger for, når DR inviterer danskerne til fællessang direkte fra Frederiksberg Have den 4. september.

Frederiksberg Have danner en unik ramme om sang og musik den 4. september, når DR igen samler danskerne om den danske sang. Og allerede sankthansaften kan du nyde en ekstra omgang fællessang på DR.

DR, ALSANG og Frederiksberg inviterer til ‘Fællessang

19. aug. 2021 — Johannes Langkilde og Katrine Muff er værter ved arrangementet ‘Fællessang – endelig sammen’, der afholdes i Frederiksberg Have og sendes live …

‘Fællessang – endelig sammen’ – Facebook

DR inviterer til ’Fællessang – endelig sammen’ | Nyt fra DR | DR

Arrangementet er et samarbejde mellem DR, ALSANG og Frederiksberg Kommune, hvor Frederiksberg Haves smukke og historiske omgivelser danner ramme om aftenen.

Under corona samlede værterne Johannes Langkilde og Katrine Muff en stor del af danskerne til ’Fællessang – hver for sig’ på DR1. Men nu er det igen blevet muligt at opleve kultur-begivenheder i selskab med andre, og det markerer DR med en kæmpe hyldest til fællesskabet og den danske sang. 4. september klokken 20 er Frederiksberg Have centrum for begivenheden ’Fællessang – endelig sammen’, hvor publikum kan opleve et hav af dygtige kunstnere – både fysisk fra plænen i Frederiksberg Have og på DR1.

Fællessang – endelig sammen – Visit Frederiksberg

DR, ALSANG og Frederiksberg inviterer til ’Fællessang – endelig sammen’

Frederiksberg Have danner en unik ramme om sang og musik d. 4. september, når DR igen… More samler danskerne om den danske sang. Værterne Johannes Langkilde og …

Med ’Fællessang – endelig sammen’. Får flere tusinde publikummer mulighed for at synge med i Frederiksberg Have og på DR1.

Fællessang fylder Frederiksberg med WALKaSONG

Igennem mere end et år har vi sunget fællessang hver for sig. Men nu slår DR dørene op for Fællessang – endelig sammen. frederiksberghave.

Fællessang – endelig sammen – DR TV – DIGITALT.TV

Fællessang – endelig sammen – Visit Frederiksberg

Igennem mere end et år har vi sunget fællessang hver for sig. Men nu slår DR dørene op for Fællessang – endelig sammen. frederiksberghave

Fællessang fylder Frederiksberg med WALKaSONG | Danmarks Underholdningsorkester

Tre gode ting på én gang: Fællessang, motion og lokal kultur. Få tre på stribe ved deltagelse i WALKaSONG på Frederiksberg lørdag den 21. august kl. 10-13. Succesen vender tilbage som optakt til Fællessang i Frederiksberghave lørdag den 4. september 2021.

Fællessang – endelig sammen – DR TV

DR inviterer danskerne til fællessang i Frederiksberg Have for nu må vi endelig være sammen

Keywords: dr fællessang frederiksberg have, dr fællessang i frederiksberg have