Planter i hjemmet

Planter kan være med til at skabe meget mere liv, luft og farve til et rum, og de er gode luftrensere, som i alle slags rum, vil stå meget smukt. Der er rigtig mange forskellige planter at vælge imellem, og afhængigt af, hvor grønne fingrene er, er der både lette og mere udfordrende planter at have stående i hjemmet.

 

Dem, som er nemme at holde

Der findes mange forskellige nemme indendørs planter, som er lige til, og som ikke kræver så meget andet end et halvbelyst rum og en vanding i ny og næ. De kan fint fungere til de, som ikke mener, de er gode til at holde planter, eller ikke har særlig grønne fingre. Så hvis du godt kan overskue at skulle vande planten eller planterne en gang imellem, har lysten og samtidig har pladsen, så er det et godt fundament for at få startet plantesamlingen.

 

De særlige

Der findes også planter, som skiller sig lidt mere ud fra mængden, og som er fra den specielle boldgade. De kan godt kræve lidt mere, så hvis de skal holdes i live, skal man lige være klar på det. Til gengæld kan de være helt utroligt smukke og bidrage med noget helt andet, nyt og finurligt til hjemmet

 

Størrelser og fyldighed

Planterne findes i mange modeller, og det kan være en god ide lige at gøre sig et par overvejelser omkring, hvor store eller små de skal være. Det kan være helt fra små vindueskamplanter til de helt store gulvplanter, som fylder.