Tips til opdatering af dit badeværelse

Badeværelser har det med at trænge til en opdatering en gang imellem. Du behøver altså ikke at renovere dit badeværelse totalt, hvis du er træt af det. Du kan blot opdatere en enkelt eller et par ting løbende, når budgettet tillader det. Dette kan gøre, at dit badeværelse får et helt nyt udtryk, og du kommer til at elske dit badeværelse igen. Og så er det en langt billigere løsning. 

Køb et nyt toilet, en ny håndvask eller et nyt armatur

Du kan for eksempel vælge at udskifte det gamle toilet, der er skruet fast i gulvet, med et væghængt toilet. Det kan give rummet en mere luftig følelse og gøre det nemmere at gøre rent. En anden mulighed er, at du skifter den gamle håndvask ud med en anden. Du kan eventuelt kigge nærmere på en rund håndvask. 

Armaturer i brusekabinen og ved håndvasken fra eksempelvis Grohe kan ydermere gøre en markant forskel på dit badeværelse. Der er masser af forskellige armaturer at vælge mellem med hver deres design og farve.

Udskift et kedeligt spejl med et lækkert spejl

Hænger der bare et helt almindeligt firkantet og kedeligt spejl på dit badeværelse? Så skift det ud med en nyere og mere moderne model. Det kan være, at et ovalt eller et rundt spejl vil være en bedre løsning. Du kan også overveje at få et spejl med lys. 

Ud med badeforhænget og håndklæderne

Har du haft det samme badeforhæng og de samme håndklæder i mange år? Det kan godt være, at der ikke er noget galt med hverken forhæng eller håndklæder. Men hvis du udskifter dem, kan det være, at det lige er det, der skal til for, at dit badeværelse forandrer sig.